caixa popular

La Guàrdia Civil de València reforça els serveis de costa i aeroports amb efectius de la Gendarmeria Nacional francesa i la Guàrdia vaig donar Finança italiana

Esta iniciativa es troba dins del Pla Turisme Segur que també afecta altres zones espanyoles

La Guàrdia Civil de València reforça els serveis de costa i aeroports amb efectius de la Gendarmeria Nacional francesa i la Guàrdia vaig donar Finança italiana
02/08/2017 -

Un any més i a causa dels bons resultats que es van tenir el passat estiu, des d’intervengut mes de juliol i durant l’època estival, prestaran serveis conjunts formant part de patrulles mixtes internacionals amb membres de la Guàrdia Civil, Guardia di Finanza italiana i de la Gendarmeria Nacional francesa.

La presentació oficial d’estos serveis mixts ha tingut lloc en la Platja de Port Saplaya amb la presència del General Cap de la Zona de la Guàrdia Civil de València D. Fernando Santa Fe i el Coronel Cap de la Comandància D. Amador Escalada.

Estos serveis s’emmarquen en el Pla Turisme Segur, engegat per la Secretària d’Estat de Seguretat i consisteixen en vigilància de les zones amb afluència turística de la província de València, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat ciutadana i impulsar la cooperació internacional de la lluita contra una delinqüència global.

Este tipus de serveis també s’estan realitzant en altres zones espanyoles com Illes Balears, Illes Canàries, Andalusia i Galícia amb cossos policials procedents de Portugal, Itàlia i Alemanya a més dels ja citats Gendarmes procedents de França i Guàrdies vaig donar Finança d’Itàlia.

L’objecte principal d’estes patrulles mixtes és prestar una major atenció policial especialitzada al col·lectiu de turistes pertanyent al país d’origen dels policies, sota la direcció del component de la Guàrdia Civil que compon la patrulla.

En la província, durant l’època estival realitzaran serveis en llocs estratègics (platges, urbanitzacions, hotels, etc.) de la demarcació territorial de la Guàrdia Civil.

Els resultats no s’han fet esperar i en els pocs dies que estes patrulles estan funcionant, han sigut molt bé acollides de nou pels ciutadans francesos i italians, que s’han vist gratament sorpresos per esta iniciativa.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + nou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats