25n
25N
25N

La Guàrdia Civil confisca sabatilles d'esport falsificades d'una marca comercialment coneguda

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “PLANXA 2” ha procedit a la detenció d’un home de nacionalitat espanyola per un delicte contra la propietat industrial

La Guàrdia Civil confisca sabatilles d'esport falsificades d'una marca comercialment coneguda
03/04/2017 -

La Guàrdia Civil Xátiva va tenir coneixement a través d’una denúncia interposada pels representants legals d’una marca comercialment coneguda de la possible venda de calçat falsificat en una localitat propera a la població de Xátiva.

Per açò, es va iniciar l’operació “PLANXA 2” per part de la Guàrdia Civil de Beniganim i Ontinyent que pertanyen a la companyia de Xátiva, a fi de poder localitzar i detenir a l’autor o autors d’estos fets. Fruit dels dispositius establits i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’este operatiu es va poder confirmar que una persona oferia calçat d’una marca comercialment coneguda per sota del valor de mercat en un establiment d’una localitat propera a Xátiva.

La fase d’explotació d’esta operació es realitze el dia 27 de març, quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció d’un home de 56 anys i nacionalitat espanyola per un delicte contra la propietat industrial.

Està persona comprava al mercat sabatilles sense cap tipus de marca, amb aspecte exterior i colors similars a les sabatilles li la marca denunciant per a la seua posterior falsificació i venda. Els agents han intervingut més de 80 peces de calçat d’origen il·lícit que eren falsificades per a la seua posterior venda en establiments.

Amb estes actuacions es pretén eradicar el comerç il·legal de productes sostrets que interfereixen en el correcte funcionament dels llocs establits legalment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 11 =