caixa popular

La Guàrdia Civil confisca haixix i marihuana en zones d'oci de la platja d'Oliva

La Guàrdia Civil d’Oliva ha detingut a 4 persones per un delicte contra la salut publica

La Guàrdia Civil confisca haixix i marihuana en zones d'oci de la platja d'Oliva
10/07/2017 -

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, i en el marc de del “Pla Operatiu de Resposta Policial al tràfic al detall i consum de Drogues en Zones, llocs i Locals d’Oci” la Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones per tràfic de drogues en zones d’oci d’Oliva.

La Guàrdia Civil d’Oliva vènia investigant el possible consum i venda de substàncies estupefaents en zones d’oci.

Amb motiu de les recerques es va poder comprovar que es tractava de 4 homes que es dedicaven a la venda de substàncies estupefaents per les zones d’oci de localitats com Oliva, desplaçant-se per estos llocs amb el vehicle d’un d’ells.

La fase d’explotació d’este operatiu va transcórrer el passat dia 4 i 5 d’este mes de juliol i se salde amb la detenció de quatre homes d’edats compreses entre els 33 i 54 anys, tres d’ells de nacionalitat espanyola i la cambra de nacionalitat marroquina que era l’encarregat d’aconseguir estes substàncies per a la seua posterior venda.

En la inspecció realitzada pels agents en dos domicilis dels detinguts s’ha confiscat 40 kg d’haixix premsat, 1 kg de cabdells de marihuana, un vehicule, una bàscula, 6 telèfons mòbils i 840 euros en metàl·lic.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats