tros al plat

La Guàrdia Civil confisca en dues intervencions 760 paquets de tabac ocultes en maletes en l'aeroport de València

Un home de nacionalitat russa, portava camuflat en un doble fons d’una maleta 260 paquets de tabac i una segona persona també home de nacionalitat ucraïnesa 500 paquets de tabac

La Guàrdia Civil confisca en dues intervencions 760 paquets de tabac ocultes en maletes en l'aeroport de València
08/06/2017 -

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de contraban de tabac en l’Aeroport de València, el passat dia 24 de maig, s’estenc acta-Denúncia a un home de 46 anys, que portava 260 paquets de tabac camuflats dins de l’equipatge.

Els fets van ocórrer el passat dia 24 de maig, quan un home de nacionalitat russa, i procedent d’un vol internacional d’Armènia via Moscou (Rússia), és identificat per agents de la Guàrdia Civil de l’Aeroport de Manises (V), quan es disposava a arreplegar l’equipatge facturat davant les sospites que poguera portar tabac de contraban.

En el registre practicat per la Guàrdia Civil a l’equipatge d’esta persona, els agents van trobar 260 paquets de tabac ocults en dos equipatges mitjans (maletes concretament).

Per estos motius, es va procedir a la sanció d’un home de 46 anys i de nacionalitat russa com a suposat autor d’una infracció a la Llei de Contraban.

En una segona actuació realitzada per la Guàrdia Civil el dia 26 de maig en l’aeroport de Manises (València) s’estenc acta-Denúncia a un home de nacionalitat d’ucraïnesa de 44 anys, que intentava entrar 500 paquets de tabac camuflats en el seu equipatge, en un vol procedent de Kíev (Ucraïna) via Praga.

Es va procedir a una sanció, com a presumpte autor d’una infracció a la Llei de Contraban.

Estes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’eixa manera poder eradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en l’Aeroport de València.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + dos =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal rocafort 2018
nadal paiporta 2018
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Talia
Olympia