25n
25N
25N

La Guàrdia Civil auxilia a un home que es trobava inconscient i amb escuma en la boca a Piles

Durant el cap de setmana agents de la Guàrdia Civil van col·laborar en els rescats de dos senderistes de 67 i 70 anys a Chulilla i Favara

27/03/2017 -

La Guàrdia Civil va procedir a l’auxili d’un home de 47 anys que es trobava inconscient i amb escuma en la boca en una explotació agrícola de la localitat de Piles.

Al voltant de les 8.00 hores del passat dia 25 de març, una patrulla de la Guàrdia Civil d’Oliva-Gandia mentre prestava servei de seguretat ciutadana per la carretera a Platja de Piles és requerida per diverses persones sol·licitant ajuda per a un home que es trobava en seriosos problemes en un camp proper.

Immediatament després d’arribar al lloc exacte i comprovar que esta persona estava inconscient però tenia pols els agents van procedir a col·locar-la en posició lateral de seguretat per a evitar un possible ofegament, ja que esta persona presentava espuma en la boca. A més els guàrdies civils van donar avís als serveis mèdics a través de la Caserna d’Oliva.

Poc temps després este home de 47 anys recupere la consciència indicant als agents que no recordava gens del succeït. Una vegada van arribar al lloc les assistències mèdiques esta persona va ser traslladada fins a l’Hospital San Francisco de Borja de Gandia per a un reconeixement més exhaustiu.

Gràcies a la determinació i rapidesa amb la qual van actuar els agents es va poder auxiliar a esta persona i evitar conseqüències majors.

Cal ressaltar que durant este cap de setmana agents de la Guàrdia Civil han participat en dos auxilis de senderistes en les localitats de Favara i Chulilla.

En l’auxili a Favara es col·labore en el rescat de l’una dona de 70 anys que quan es trobava practicant senderisme en el Barranc de l’Infern havia perdut la consciència i en recuperar-la no podia continuar la marxa. La patrulla acompanye i oriente a les assistències mèdiques per a arribar a la ubicació exacta on estava esta persona.

Mentre en l’altre rescat produït a Chulilla també és contribuïsc a l’auxili d’una dona de 67 anys que es trobava en la zona de les pintures rupestres de Chulilla a l’interior d’un barranc de 20 metres entre la mala herba i presentava hematomes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − sis =

museo prehistoria