25n
25N
25N

La Gran Nit Mora i Cristiana omplen Paterna d'espectacle, elegància i color

La Gran Nit Mora i Cristiana omplen Paterna d'espectacle, elegància i color
23/08/2016 -

Milers de veïns i visitants han omplit els carrers de Paterna durant aquest cap de setmana per gaudir de la majestuosidad i l’espectacularitat de les desfilades de la Gran Nit Mora i Cristiana.

Gran Nit Cristiana

El dissabte 20, a partir de les 21:30, els boatos i les filàs del bàndol cristià van sortir com tots els anys des del Col·legi Vicente Mortes conformant una magnífica desfilada amenitzada amb xarangues, bandes de música i fins a cinc ballets en el qual les 11 comparses que componen el bàndol cristià es van lliurar de ple a Paterna.

La Comparsa Corsaris, fundada en 1982 i que aquest any ostenta la seua quarta capitania, va ser l’encarregada d’encapçalar una espectacular desfilada basada en “La Llegenda del Capità”, que recrea la història des que aquest comandant és infant fins que es converteix en capità.

La banderera i el capità cristià, Maribel Martínez i José Antonio Campos van obrir la desfilada des d’unes carroses en forma de polp i de vaixell respectivament donant pas a les tres esquadres de Corsarios. La tercera d’aquestes filàs comptava amb un convidat d’excepció: l’Alcalde Juan Antonio Sagredo, que desfilava al costat d’altres 32 components d’aquesta comparsa.

Gran Nit MoraGran Nit Mora

El diumenge 21 va ser el dia de la Gran Nit Mora. Danses mores i imponents carrosses van desembarcar als carrers de Paterna omplint-les d’elegància i colorit. La comparsa Pirates Berberiscos capitanejà una desfilada en el qual no van faltar ni els cavalls ni el foc.

La comparsa Pirates Berberiscos, fundada en 2008, capitanejà una desfilada que va començar amb magnificència amb un ballet de foc i dracs i dues espectaculars carrosses que portaven a la banderera mora Noelia Ferrandis i al capità Miguel Ferrández.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 6 =