25n
25N
25N

La Generalitat reconeix la labor de Ricardo Miravet després de la cessió del castell de la Todolella als veïns d'aquesta localitat

La Generalitat reconeix la labor de Ricardo Miravet després de la cessió del castell de la Todolella als veïns d'aquesta localitat
02/11/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha reconegut la labor de l’alcalde de la Todolella, Ricardo Miravet, per la seua dedicació en la conservació i la restauració del patrimoni cultural valencià. Un homenatge per part del govern valencià que valora, especialment, la cessió del castell de la Todolella, propietat de Miravet, als veïns d’aquesta localitat castellonenca.

Puig ha qualificat a Miravet com un exemple per als valencians i valencianes, i ha assegurat que representa “el millor de la humanitat”. “El seu testimoniatge quedarà sempre present a través d’aquesta donació del castell, que ell va comprar i va rehabilitar, al poble de la Todolella”, ha declarat.

“Els seus valors són els que haurien d’acompanyar als valencians, uns principis que tenen a veure amb la solidaritat, la igualtat i la llibertat i que ara, a través d’aquesta donació, Ricardo ens transmet”, ha explicat el President.

Així mateix, ho ha situat com una figura necessària per al “renaixement” de la Comunitat Valenciana. “Hem passat temps difícils i per açò necessitem alçar la nostra hipoteca reputacional i avançar en la igualtat, perquè d’açò depèn el futur de la nostra terra”, ha explicat sobre aquest tema.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − tretze =