25n
25N
25N

La Generalitat promociona l'oferta turística de l'interior

La Generalitat promociona l'oferta turística de l'interior
08/08/2016 -

La Generalitat, a través de l’Agència Valenciana del Turisme, ha engegat este estiu una nova iniciativa per a donar a conéixer la rica i variada oferta turística de l’interior de la Comunitat Valenciana en 22 municipis de litoral.

La iniciativa, desenvolupada mitjançant una caravana promocional del turisme d’interior en més d’una vintena de destinacions de litoral, acostarà tota l’oferta d’interior als centenars de milers de turistes que este estiu visitaran la Comunitat Valenciana.

La campanya, que s’ha iniciat este cap de setmana en la localitat castellonenca de Borriana, recorrerà també els municipis costaners d’Alacant, Benidorm, Dénia, Calp, Alfàs del Pi, Torrevella, Elx, Xàbia, Alcalà de Xivert, Benicàssim, Castelló de la Plana, Orpesa del Mar, Benicarló, Peníscola, Vinaròs, Cullera, Gandia, Oliva, València, Sueca i Sagunt.

El secretari autonòmic de Turisme ha destacat que “esta actuació té un doble objectiu: ressaltar el valor diferencial de la nostra oferta d’interior i la seua complementarietat amb la dels municipis costaners com un dels atributs que ens diferencien i singularitzen com a destinació turística, i potenciar el paper que juga el turisme com a element de vertebració territorial, social i econòmica a la Comunitat Valenciana”.

D’esta manera es pretén arribar a milions de turistes nacionals i internacionals que es troben gaudint de l’estiu en les platges valencianes, generant sinergies i fomentant la visita a les destinacions d’interior, tant en l’àmbit natural o paisatgístic, com des d’un punt de vista cultural, gastronòmic i per a la pràctica de les diverses activitats que contempla el concepte “turisme actiu”.

Francesc Colomer també ha assenyalat que “esta actuació s’ha planificat com una potent eina de promoció dirigida a donar a conéixer tots els racons de l’interior de la Comunitat Valenciana i fer tangible entre els turistes que ens visiten el concepte ‘Mediterrani Rural’ en tota la seua plenitud, concepte que va més enllà de la seua connotació territorial, doncs engloba també elements tan nostres com són la gastronomia, la història o les festes i manifestacions culturals dels nostres municipis i que són, sens dubte, els vertaders grans esdeveniments que oferim als qui ens visiten”.

Amb esta actuació, l’Agència Valenciana del Turisme cerca difondre les qualitats de l’oferta rural i d’interior de la Comunitat a un segment de la demanda que, mogut pels atractius del litoral, cerquen ampliar la seua experiència turística en altres àmbits del territori valencià. Açò facilita, així mateix, que els mateixos valencians coneguen els atractius que ofereixen les destinacions d’interior de les tres províncies i que es generen fluxos de visites durant tot l’any entre la costa i l’interior.

A més de les publicacions pròpies de l’Agència Valenciana del Turisme, per a dur a terme esta acció específica de promoció s’ha contactat amb les oficines d’interior de la Xarxa Tourist Info, els qui han facilitat el seu propi material promocional per a donar, així, representativitat a la totalitat de les comarques de l’interior de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + nou =