caixa popular

La Generalitat mobilitza 20 mitjans aeris per a controlar tres incendis que romanen actius

17/06/2016 -

La Generalitat ha mobilitzat 20 mitjans aeris i ha sol·licitat suport a altres comunitats per a participar en les tasques d’extinció dels tres incendis que romanen actius. El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel ha informat de l’evolució de les tasques d’extinció que s’estan duent a terme en els tres incendis que romanen actius en la Comunitat Valenciana, els tres en la província de València.

Des del Post de Comandament Avançat, situat en la localitat d’Anna, José María Ángel ha explicat que, en el cas de Bolbaite, “el fort ponent i les altes temperatures han fet que es reactive un focus en Sumacárcer” i és en “ese flanc on han estat treballant els mitjans terrestres i áereos fins a la posta del sol per a evitar que el foc s’acoste a la población”. En la vesprada d’este dijous han romàs 7 mitjans aeris, dos d’ells procedents de Castella-la Manxa, que que es reincorporaran en la jornada d’este divendres.

D’altra banda, fins a l’incendi declarat a Carcaixent s’han desplaçat altres 7 mitjans aeris, entre els que s’inclouen dos hidroavions i un helicòpter, recursos enviats pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) .

Finalment, fins a 6 mitjans aeris han realitzat tasques d’extinció en l’incendi que declarat en el terme municipal de Terrateig. Per a este foc s’han mobilitzat dos hidroavions que han obligat a tancar el Port de Gandia, on han realitzat les seues càrregues.

A aquests mitjans aeris cal sumar els efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME) i consorcis provincials de bombers d’Alacant i València, als que s’incorporaran quan siga necessari els de Castelló, així com bombers forestals de la Generalitat, Guàrdia Civil i unitats de voluntaris.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =