25n
25N
25N

La Generalitat i els equips de bàsquet valencians impulsen el reciclatge

La Generalitat i els equips de bàsquet valencians impulsen el reciclatge
06/10/2016 -

El director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer, ha manifestat la satisfacció de la Generalitat “per la decidida aposta dels equips de bàsquet de la Comunitat Valenciana de contribuir i impulsar els hàbits de reciclatge entre els seus afeccionats i la població general”.

Piquer ha realitzat aquestes declaracions durant la presentació, en el pavelló Font Sant Luís de València, de la campanya ‘El triple de reciclatge’, una iniciativa que desenvolupen conjuntament la Generalitat i Ecovidrio, que té com a finalitat conscienciar i fomentar el reciclatge dels envasos de vidre a través del bàsquet.

Els equips de bàsquet de la Comunitat Valenciana València Bàsquet, Lucentum Bàsquet Alacant i Club Amics Castelló, participaran al llarg de tota la temporada, en aquesta campanya, en la qual aficionats i ciutadans en general podran dipositar els seus envasos de vidre en els contenidors que estaran situats en els accessos als pavellons.

Piquer ha recordat que, l’engegada d’aquesta campanya, “pretén conjuminar diversos conceptes: d’una banda, el de la necessitat de reciclar per a millorar el medi ambient i, per un altre, el concepte de l’esport unit al reciclatge i tot açò també unit a la cultura de l’esforç per reciclar, l’esforç en l’esport i també per la solidaritat”.

El director general de Canvi Climàtic ha explicat que “amb el vidre que es recicle aquesta temporada en els pavellons de bàsquet de la nostra Comunitat, es procedirà a fabricar el ‘Trofeu a l’Esforç’, que se li lliurarà a un jugador d’algun dels tres equips que per votació dels socis consideren com el millor de la lliga”. “A més, amb l’import econòmic obtingut del vidre reciclat, es donarà a la Fundació Infantil Ronald McDonald per a la construcció d’un parc per als xiquets d’aquesta associació, sense ànim de lucre”, ha ressaltat Piquer.

Finalment, Joan Piquer ha recalcat que “amb el desenvolupament d’aquest tipus d’actuacions, la Generalitat i Ecovidrio pretenen formar i conscienciar a la societat per a aconseguir els llindars legals de reciclatge en origen, marcats per al 31 de desembre de 2019, en el marc de la nova política de gestió de residus de la Generalitat, tendent al reciclatge en origen i la prevenció, enfront de la resta de formes de gestió”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − un =

museo prehistoria
museo prehistoria