caixa popular

La Generalitat engega la campanya 'Les Bandes al Palau de la Generalitat' amb la Federació de Societats Musicals

La Generalitat engega la campanya 'Les Bandes al Palau de la Generalitat' amb la Federació de Societats Musicals
14/09/2017 -

La Generalitat, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), ha engegat la campanya ‘Les Bandes al Palau de la Generalitat’. Amb ella, es tracta d’acostar el patrimoni, la cultura i la història a tota la ciutadania i que puga conéixer de primera mà les principals institucions de la Generalitat, així com algunes de les zones històriques d’Alacant, València i Castelló.

D’aquesta manera la Generalitat dóna suport a una part fonamental de la cultura i la tradició de la Comunitat com són les bandes de música, manifestacions artístiques que s’integren en aquests actes per al gaudi col·lectiu.

La iniciativa, a la qual se li ha destinat un pressupost de 70.000 euros, permetrà que s’òbriguen les portes d’alguns dels edificis institucionals més emblemàtics per a acollir concerts i cercaviles oferides per les bandes de música pertanyents a la FSMCV. Aquesta campanya, a més, es completarà amb altres actuacions com les cercaviles que es realitzaran en les tres capitals de província el 9 d’Octubre i que, amb motiu de la celebració de Santa Cecília, es posarà música en el mateix Palau de la Generalitat.

Els concerts i cercaviles se celebraran des del 17 de setembre fins al 17 de desembre cada diumenge a les 12.00 hores (excepte els dies 8 i 29 d’octubre i el 19 de novembre). En total es realitzaran 33 actuacions, 11 en cada capital de província.

La campanya començarà amb les actuacions de la Societat Musical ‘Ruperto Chapí’ de Villena, la Unió Musical Valduxense i la Societat Musical d’Algemesí, que tocaran a Alacant, Castelló i València, respectivament.

A Alacant els concerts es realitzaran en l’Auditori Municipal Petxina de l’Esplanada (Passeig Esplanada d’Espanya, s/n), mentre que a Castelló i València es realitzaran cercaviles.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 2 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante