25n
25N
25N

La Generalitat cedeix a la CVMC l'ús, difusió i explotació de l'arxiu audiovisual de l'extinta RTVV

El conveni, que tindrà una duració de quatre anys amb possibilitat de pròrroga, pretén fomentar la prestació del servei públic audiovisual

La Generalitat cedeix a la CVMC l'ús, difusió i explotació de l'arxiu audiovisual de l'extinta RTVV
17/03/2021 -

La Generalitat ha subscrit un conveni amb la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) pel qual se cedeix a aquesta entitat pública l’explotació del conjunt documental de l’arxiu audiovisual de l’extinta Radiotelevisió Valenciana (RTVV), SAU.

El conveni ha sigut signat aquest dimecres per la secretària autonòmica de Prospectiva i Comunicació, Beatriz Gallardo, i la presidenta en funcions de la CVMC, Mar Iglesias, en un acte al qual ha assistit també el director d’À Punt, Alfred Costa.

L’acord permetrà a la CVMC l’ús propi, difusió i explotació d’aquests fons documentals per a oferir el seu servei públic audiovisual. Paral·lelament, la Generalitat es reserva el dret d’ús dels fons cedits en l’àmbit dels seus fins.

A més, la difusió i explotació es realitzarà en les mateixes condicions que les aplicades per als fons de la CVMC i de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana (SAMC).

D’altra banda, la cessió s’efectua de manera gratuïta, i la CVMC farà ús dels fons amb caràcter immediat i al llarg del temps de la cessió.

Cal destacar en aquest sentit que el conveni tindrà una duració de quatre anys, amb possibilitat de pròrroga, que no podrà tindre una duració superior a quatre anys.

Amb la finalitat de realitzar el seguiment de les actuacions, es constituirà una comissió mixta de coordinació, que estarà integrada, per part de la Generalitat, per la secretària autonòmica de Prospectiva i Comunicació, que ocuparà la presidència, i per una persona que preste els seus serveis en la Presidència de la Generalitat; i, per part de la CVMC, estarà formada per la persona titular de la presidència de la corporació i per una persona que preste els seus serveis en aquesta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + tretze =

museo prehistoria