25n
25N
25N

La Generalitat actualitza el format del butlletí digital 'Alerta Europa' per a fer-lo més visual i accessible

Es tracta d’una publicació digital de difusió de les notícies d’actualitat i de les principals novetats adoptades o en procés d’adopció de la Unió Europea

La Generalitat actualitza el format del butlletí digital 'Alerta Europa' per a fer-lo més visual i accessible
01/04/2021 -

La Generalitat, a través de la direcció general de Relacions amb la Unió Europea i l’oficina Europa Direct Comunitat Valenciana, presenta el nou format del seu butlletí digital d’actualitat europea ‘Alerta Europa’, que està disponible per a la ciutadania en el següent enllaç: consultar ací.

Es tracta d’una publicació digital de difusió de les notícies d’actualitat i de les principals novetats adoptades o en procés d’adopció de la Unió Europea.

En aquest sentit, la directora general de Relacions amb la Unió Europea i l’Estat, Daría Terradez ha assegurat que entre les competències de la Generalitat figura la de donar a conéixer la realitat europea, les seues polítiques i projectes normatius.

Amb el nou format, ‘Alerta Europa’ es converteix en una publicació molt més visual, amb una lectura més àgil i dinàmica, alhora que s’incrementa la freqüència de les seues publicacions. En aquesta línia s’ha pronunciat Daría Terraez en expressar la seua confiança que “aquest nou format, més àgil i modern contribuïsca a facilitar un millor coneixement de la Unió Europea”.

Així, totes les notícies arriben al lector en un breu espai de temps. A més, alguns articles s’enllacen amb la pàgina web d’Europe Direct Comunitat Valenciana, de manera que el lector sempre té accés a una major informació en el cas de voler aprofundir en determinats assumptes.

Aquest butlletí s’estructura d’acord amb la temàtica de les prioritats de la Comissió Europea, i posseeix també un apartat destinat a promoure la participació ciutadana en les consultes públiques, així com una secció més especialitzada per a tractar les sentències recents del Tribunal de Justícia de la UE.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − catorze =