25n
25N
25N

La Fundació Turisme València destaca la labor de Vicente Blasco a favor del turisme

La Fundació Turisme València destaca la labor de Vicente Blasco a favor del turisme
06/11/2016 -

Vicente Blasco Infante, que va morir este dijous, va ser el principal impulsor de la Fundació Turisme València, entitat que gestiona el turisme en la ciutat, i un dels líders més representatius del sector a nivell regional i nacional.

La primera tinent d’alcalde i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha expressat este divendres, en nom de la corporació municipal i d’esta fundació, el reconeixement al gran treball i labor de l’empresari Vicente Blasco, mort ahir, com un dels líders més representatius del sector turístic a nivell regional i nacional. Gómez ha transmès el més sentit condol als seus familiars, companys i amics i ha lamentat esta pèrdua.

Vicente Blasco va ser un dels principals impulsors de la Fundació Turisme València, que hui gestiona el turisme en la ciutat, durant més de dos dècades va ser vicepresident del seu Consell Permanent i en l’actualitat era patró d’honor de la fundació. “Ha sigut una peça clau com a defensor dels interessos del sector, un gran professional turístic i una figura destacada en el moviment associatiu, tant a la Comunitat Valenciana com a nivell nacional”, ha subratllat Gómez.

La primera tinent d’alcalde ha volgut reconéixer i agrair la seua dedicació i treball per València i pel turisme en la Comunitat. “Va ser un treballador incansable al servici del sector i les seues empreses, que va reivindicar de forma permanent l’important paper que juga el turisme en el desenvolupament econòmic de València, de la Comunitat Valenciana i d’Espanya”, ha manifestat.

Entre altres càrrecs, Blasco va ser president de l’Associació Empresarial d’Agències de Viatges Espanyoles (AEDAVE), president de ADEAVE Comunitat Valenciana, vicepresident i president d’honor de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatge (CEAV), president de la Comissió de Turisme de la Cambra de Comerç, president de l’Associació Valenciana de Foment del Turisme i membre de la Mesa del Turisme. Tota una vida dedicada al turisme que el va fer mereixedor de guardons com la Medalla d’Or al Mèrit Turístic l’any 2006 o el Premi Cavanilles el 2010.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =