caixa popular

La Fundació Trinidad Alfonso donarà nom al Campionat del Món de Mitja Marató a València 2018

Milers de corredors populars compartiran la cita històrica en el mateix recorregut que l’elit i una espectacular meta en la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Fundació Trinidad Alfonso donarà nom al Campionat del Món de Mitja Marató a València 2018
24/10/2017 -

El Campionat del Món de Mitja Marató de la IAAF València 2018 suma el nom de Trinidad Alfonso com Title Partner d’este esdeveniment mundial, recolzant així la cita amb els millors atletes del món i milers de populars que correran en un ràpid i irrepetible circuit, amb final en la Ciutat de les Arts i les Ciències, el pròxim 24 de març de 2018.

D’esta forma, el nom oficial de la prova serà IAAF/Trinidad Alfonso World Half Marathon Championships València 2018 (o el seu corresponent nom en castellà com a IAAF/Trinidad Alfonso Campionat del Món de Mitja Marató València 2018), amb l’acord aconseguit entre el màxim organisme federatiu d’atletisme i la Fundació Trinidad Alfonso, fundació sense ànim de lucre presidida per Juan Roig que té com a objectiu irradiar la Cultura de l’Esforç a través de projectes esportius que es desenvolupen a la Comunitat Valenciana.

Amb esta col·laboració, la Fundació Trinidad Alfonso segueix amb la seua estratègia de suport a esdeveniments esportius que ajuden a posicionar a València com la ciutat del running. Des de fa cinc anys, és col·laborador principal de la Marató i Mitja Marató València, considerades les millors carreres d’Espanya de la seua distància, segons la Federació Espanyola, les més ràpides en sòl nacional, i les primeres del país a obtenir l’Etiqueta d’Or de la IAAF. A més, són les primeres carreres a Espanya a obtenir l’Etiqueta Or de la IAAF i, recentment, Joyciline Jepkosgei va batre el seu propi rècord del món (1.04.51) en la 27 edició de la Mitja Marató València celebrat el 22 d’octubre.

Elena Teixidor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso, explica els motius que han portat a l’entitat a apostar fortament per este Campionat del Món: “Per a nosaltres este esdeveniment compleix amb varis dels nostres objectius fundacionals. D’una banda, el running i especialment estes proves de llarga distància exemplifiquen com poques la Cultura de l’Esforç lligada a l’esport que defensem. D’altra banda, ens encanta que el nom de València traspasse fronteres, que es convertisca en un referent d’esport turístic. Portar un Campionat del Món és el colofó al projecte ‘València, Ciutat del Running’ que anem impulsant des de fa tres anys”.

“Estem convençuts que serà un èxit. Comptem amb l’experiència organitzativa de la SD Correcaminos, que també lidera la Marató i la Mitja Marató de València, i de l’Ajuntament de la ciutat, que ha apostat de manera important per portar este esdeveniment”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 13 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris