25n
25N
25N

La fundació TEA celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme amb una taula informativa

La fundació TEA celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme amb una taula informativa
31/03/2017 -

El diumenge 2 d’abril se celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme. Amb el lema ‘Trenquem junts barreres per l’Autisme. Fem una societat accessible’ s’ha realitzat una campanya, promoguda pel moviment associatiu TEA Comunitat Valenciana, per a sensibilitzar i salvaguardar els drets i interessos de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista.

La plaça Bisbe Benlloch ha acollit al llarg del matí d’avui una taula informativa amb voluntaris de la fundació amb la finalitat de sensibilitzar a la població per al desenvolupament sobre esta problemàtica i sobretot protegir a estes persones. A més, l’expositor comptava amb diferents articles per a col·laborar i crear recursos per a poder realitzar un major nombre d’activitats i accions a favor de les persones amb TEA i les seues famílies.

L’alcalde Jesús Ros, acompanyat dels membres de Corporació Municipal, ha assistit a la taula exposada on ha conegut totes les labors que des de la fundació es duen a terme. Les activitats de la celebració d’este dia mundial conclouran el diumenge en una jornada que tindrà lloc en el llit del Riu al costat del Palau de la Música, amb tallers, esports, espectacles musicals i esportius, i moltes altres activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =

museo prehistoria
museo prehistoria