25n
25N
25N

La Fundació Juan Carlos Ferrero organitza una exhibició de tennis als carrers de Paiporta per donar a conèixer la fibrosi quística

La Fundació Juan Carlos Ferrero organitza una exhibició de tennis als carrers de Paiporta per donar a conèixer la fibrosi quística
14/09/2016 -

El Club de Tennis Paiporta, en col·laboració amb l’Ajuntament, la Fundació Juan Carlos Ferrero, la Federació Espanyola de Fibrosi Quística i el Consell Superior d’Esports, organitza el proper diumenge 18 de setembre una matinal de tennis al carrer a la Plaça Major de Paiporta, dirigida a xiquetes i xiquets de la localitat i les poblacions del voltant, a fi de difondre els coneixements sobre la malaltia de la fibrosi quística a través de l’esport.
En aquesta exhibició s’espera la participació del tenista valencià Juan Carlos Ferrero, ex número u del món, campió de Roland Garros i de la Copa Davis, entre altres títol de grand slam.

L’activitat se celebrarà des de les 10:30 a les 13:00 hores a la Plaça Major de la localitat, i serà gratuïta per a tots i totes les participants. Les inscripcions es podran realitzar el mateix diumenge a la Plaça Major des de les 10:00 hores, quan hi haurà una taula que l’organització tindrà preparada a aquest efecte. Els participants hauran de ser xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 4 i els 16 anys. En aquesta activitat solidària se sortejaran nombrosos regals entre els participants.

La fibrosi quística és una malaltia hereditària que causa discapacitat i mort prematura. Es tracta d’un transtorn multisistèmic que causa la formació i acumulació d’un moc espès als pulmons, intestins, pàncrees i fetge. Està considerada una de les malalties hereditàries fatals més comunes i, amb aquest esdeveniment a Paiporta, s’intentarà donar a conèixer la lluita que porta endavant la Federació Espanyola de Fibrosi Quística.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =