caixa popular

La foscor del Bipartit

“Las palabras se las lleva el viento”. Eixa és, lamentablement, la forma d’actuar del bipartit que governa Meliana. Llàstima i indignació és la que senten les persones que varen creure en les seues paraules, i ara han comprovat, com ells mateix ens diuen, que tot era mentira.

Prometien participació… i no deixen pràcticament ni parlar en el Ple quan no els interessa allò que estem dient. Tampoc en el carrer quan no saben, o no volen, solventar un problema i responen de forma prepotent al veïnat afectat. Però és que la cosa va a més… ara han arribat al punt de no voler donar informació sobre en què es gasten els diners públics, és a dir, els diners del poble.

Un exemple molt cridaner és el carro de fruites i verdures de les passades Falles. A la regidora de Festes de Compromís li vàrem preguntar en el Ple a què corresponia els 796 € gastats, ja que la factura presentada sols indica “carro fruits i verdures”. Es van posar nerviosos i no van detallar la factura, cosa incomprensible perquè l’únic que volem és saber quants d’eixos 796 euros s’han invertit en comprar aliments per ajudar les persones que més ho necessiten i quants s’han gastat en pagar la “decoració”, en pagar a la persona que ha col·locat la fruita i la verdura en el carro. Segons la mateixa regidora, molts dels aliments van ser regalats per veïns i veïnes. Per tant, tornem a insistir: en què s’han gastat els diners? Volem que es desglosse la factura.

En un segon ple, la regidora tornà a negar-se a demanar que es detalle eixa factura i l’alcalde de Compromís, Josep Riera, arribà al punt de donar a entendre que es tracta de pocs diners… Jo em pregunte… 796 € són pocs diners??? Per desgràcia això cobren mensualment moltes famílies, o inclús menys. A més, encara que al sr. Riera li pareguen pocs, no són diners seus sinó del poble, i ha de donar explicacions. Tres mesos després continuen sense contestar i es limiten a atacar a través de les xarxes socials sense donar cap resposta sobre els diners.

La idea del carro és molt bona si es destina majoritàriament a una finalitat solidària. Seria molt bo que eixa gran quantitat de diners es destinara íntegrament a comprar aliments per ajuda social, i segur que moltes persones, incloses les mateixes comissions falleres, estarien encantades d’arreglar el carro de forma totalment altruista si el bipartit els donara la possibilitat. Jo m’oferisc com sempre també a ajudar-les, per a fer cada dia més gran la festa i més encara tractant-se d’una finalitat benèfica. No entenc que es polititze en estos temes. Crec que les Falles i totes les Festes no haurien de ser utilitzades per a fer partidisme.

M. À. Escutia
Regidor PP Meliana


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 9 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats