25n
25N
25N

La Fonteta torna a lluir en tota la seua esplendor

Entre les millores destaca el modern videomarcador

La Fonteta torna a lluir en tota la seua esplendor

La temporada 2016-17 serà recordada per moltes coses. Any del 30 aniversari del club, remodelació de la Fonteta, presentació del somni de l’Alqueria del Basket… inclús també podria ser-ho per ser l’any en el qual es va aconseguir algun dels títols pels quals es lluita.

A partir de hui, els aficionats gaudiran de la ‘nova’ Fonteta. El llavat de cara del pavelló taronja passa per la renovació dels seients, afegint respatlers als de la graderia fons, i l’homogeneïtzació del color taronja en totes les localitats a excepció de la llotja VIP. A més, s’han format les sigles “VBC” amb seients en blanc de Tribuna Central, Tribuna Lateral i Preferent.

No obstant això, les localitats no han sigut les úniques que han millorat sinó que la imatge interior de la casa també s’ha vist modificada en renovar-se les graderies, escales, anell de distribució del pavelló, cal destacar el modern videomarcador que ja penja del sostre de la Fonteta i també s’ha millorat la imatge dels patrocinadors… Aquesta renovació ha suposat un cost de més de 500.000 euros que han sigut sufragats íntegrament pel València Basket i s’uneix a les millores en la instal·lació municipal realitzades en anys anteriors (com van ser la millora d’accessos i evacuació, millora en zona de vestuaris, llums i so i rehabilitació de la imatge exterior).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 5 =

museo prehistoria