25n
25N
25N

La Fonteta, de gom a gom

Els abonaments suposen el 92% de l’aforament del pavelló taronja

La Fonteta, de gom a gom

I l’afició va respondre. La temporada que comença aquest pròxim diumenge, davant el Tecnyconta Zaragoza, passarà a la història per moltes xifres. A més de per ser el 30 aniversari del Club, l’any en el qual es presenta el somni de l’Alqueria del Basket (en principi s’inaugurarà a la fi del 2017), també per ser la temporada en la qual l’afició no va fallar. Com a possible presagi d’alguna cosa gran, els amants del bàsquet no volen perdre’s un any especial pel qual els abonats suposen el 92% de l’aforament total de la Fonteta. Finalment s’han aconseguit vendre 7817 passades per a la temporada 2016/17. Cal recordar que la millor xifra d’abonaments venuts és la de la campanya 2003-04 en la qual es van col·locar 8.226 (d’un aforament de 9.000 espectadors) el que suposava el 91,4% del total.

 

S’ha quedat xicoteta?

Aquesta resposta massiva dels amants del bàsquet fa que la Fonteta present des del minut zero de la temporada el ‘ple tècnic’. De l’aforament amb el qual explica el pavelló, 8.500 seients, ja estan ocupats 7.817 pel que resten 683 entrades de les quals el club es reserva el 7% per a les aficions rivals, gestió de grups i venda en taquilla. Poc marge li queda a aquell aficionat al bàsquet que no haja adquirit la passada de la temporada per a veure bon bàsquet enguany.

La dada dels abonaments i les escasses entrades que queden lliures fa que molts es plantegen el fet que el pavelló s’ha quedat xicotet. Molts són ja els que volen seguir les ‘aventures’ del conjunt taronja però poques les oportunitats doncs des de fa mesos trobar dos seients junts en les graderies per a comprar abonaments era quasi impossible i amb l’inici de la temporada també ho serà la compra d’entrades si no eres dels primers a arribar a taquilla.

El fet que el 92% de l’aforament total estiga venut queda molt bé, saps que el teu equip sempre va a jugar amb el pavelló de gom a gom, però també planteja una problemàtica al club. Si en determinats partits fallen molts abonats, en les graderies poden quedar molts seients que d’haver-se posat a la venda les entrades possiblement s’hagueren ocupat. Per aquest motiu, de nou, el València Basket va idear un sistema pel qual l’abonat que sàpia que no podrà acudir al bàsquet pot alliberar el seu seient de manera que l’entrada puga ser posada a la venda i ell mateix es veja recompensat de cara a la següent campanya amb un descompte en el preu final de l’abonament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =