caixa popular

La Font de la Figuera rep 900.000 euros de Diputació en la primera part de la legislatura

En una reunió mantinguda amb Jorge Rodríguez, l’ajuntament demana ajuda a la institució per a la recuperació de camins i bancals danyats per les pluges i el canvi de canonades

La Font de la Figuera rep 900.000 euros de Diputació en la primera part de la legislatura
05/06/2017 -

La Diputació de València ha invertit a La Font de la Figuera en la primera part de la legislatura prop de 900.000 euros, a través dels diferents plans i convenis de la institució dirigits a recolzar als municipis. Gràcies a aquesta assistència, la localitat podrà reparar la carretera que la uneix a Navalón, una antiga reivindicació dels veïns.

“La Diputació, en aquesta nova etapa ha estat sempre recolzant-nos, la qual cosa és d’agrair, especialment als municipis més xicotets, que som els que requerim de major assistència”, ha assenyalat el regidor de La Font de la Figuera, Vicent Muñoz, qui ha agraït al president de la Corporació, Jorge Rodríguez, l’assistència rebuda al municipi en aquests dos anys en una reunió mantinguda en la seu de la Corporació provincial.

A la reparació d’aquesta via, en la qual s’invertiran 200.000 euros, s’uneix una injecció de prop de 125.000 euros per a la transformació del camp de futbol de terra a gespa artificial, uns 40.000 euros per al sosteniment dels serveis socials essencials, 67.000 euros del Pla de Camins i Vials, 42.500 del Fons de Cooperació Municipal, 259.000 del PPOS 2016 i SOM 2017, i 157.000 dels IFS de 2015 i 2016.

En la reunió mantinguda en la Diputació de València, l’alcalde de La Font de la Figuera ha traslladat al president de la Corporació provincial altres demandes del municipi, com la recuperació de camins i bancals danyats per les pluges i el canvi de canonades de transporten l’aigua potable a les cases, peticions que ha escoltat atentament Jorge Rodríguez, qui ha assenyalat que es remetran als departaments respectius per al seu estudi.

En paraules del regidor, Vicent Muñoz, el desviament de les aigües en el municipi per les obres en carreteres i el ferrocarril provoca que cada vegada que plou es produïsquen importants desperfectes, amb la qual cosa ha assegurat que es requereix d’una intervenció immediata per a impedir que la situació empitjore.

Una altra de les principals reivindicacions de l’ajuntament és el canvi de les canonades que transporten l’aigua potable a les cases, ja que segons Vicent Muñoz en l’actualitat es troben en mal estat, per la qual cosa “es tracta d’un ben necessari que requereix d’una ràpida actuació”, ha apuntat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + tretze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris