25n
25N
25N

La Fireta de Nadal obri el procés de votació dels pressupostos participatius 2018

La Fireta de Nadal obri el procés de votació dels pressupostos participatius 2018
29/12/2017 -

La Fireta de Nadal de Quart de Poblet va tancar ahir les seues portes un altre any més amb un rotund èxit de participació. En aquesta edició els veïns i veïnes que es van acostar fins al pavelló esportiu municipal van poder votar els pressupostos participatius de 2018, guiats pel personal de l’Àrea de Govern Obert de l’Ajuntament, que dirigeix Juan Medina. Totes les persones empadronades en el municipi i majors de 16 anys, a més del Consell Municipal de la Infància, podran fer-ho fins al 21 de gener, bé de manera en línia a través de la plataforma Portal de Govern Obert de Quart de Poblet: http://www.ajuntamentobert.quartdepoblet.es o bé de forma presencial en diferents punts de la localitat, en els quals personal tècnic municipal donarà suport per a la realització de la votació.

Però a més d’aquesta novetat, xiquets, xiquetes i adolescents van poder gaudir d’un complet programa lúdic, que va incloure des de tallers i atraccions inflables fins a la party informàtica i diverses actuacions. La vesprada del 27 de desembre, la Fireta va acollir una classe de zumba kids organitzada per Quart per l’Esport, una exhibició dels grups de ball de la Casa de la Joventut Barranquet i les actuacions de Casa Àfrica i Esglai Teatre. El dia 28, Esplais, Colorín Colorit i el grup musical Suquet de Rap van ser els encarregats d’amenitzar la vesprada.

La Fireta de Nadal ha explicat també amb la presència de diferents departaments de l’Ajuntament, que han facilitat tota la informació d’interés sobre programes i serveis municipals lligats, principalment, a la EDUSI, cofinançada pel fons europeu FEDER en el marc del Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) 2014-2020, al Pla Mobilitat Urbana Sostenible, a l’educació, a l’ocupació, a les ajudes socials, al Govern Obert i a la Comunicació, ja que s’ha mostrat la versió en prova de l’aplicació mòbil de l’Ajuntament, que es posarà en funcionament en breu. L’alcaldessa Carmen Martínez, juntament amb altres membres de la corporació, va visitar la Fireta el dimecres a la vesprada i va agrair la col·laboració de les associacions, entitats col·laboradores, voluntaris i voluntàries, i personal municipal, que fan possible aquest esdeveniment.

D’altra banda, enguany, la regidoria de Cultura que dirigeix Cristina Mora ha col·laborat amb la Fireta de Nadal, d’una banda, premiant a 10 assistents amb entrades per a veure el musical “Conte de Nadal”, que es representa el dissabte 30 en l’Auditori Molí de Vila, i per un altre, fent lliurament d’un abonament gratuït per a dues persones per a tots els espectacles de Molí de Vila durant el primer trimestre de 2018 a qui s’haja fet una foto en el photocall de Fireta i reba més “likes” per pujar-la a Facebook amb el hastag #FiretadeNadal.

Així, un any més, els quarters i quarteres, especialment els més xicotets, han tingut ocasió de divertir-se, compartir bons moments, gaudir de l’alegria de les festes nadalenques, i conéixer de primera mà el treball de les associacions locals que han participat en l’esdeveniment i els projectes que es duran a terme en el municipi el pròxim any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − dotze =