25n
25N
25N

La Fireta de Nadal de la Beneficència fa el goig dels més menuts

El pròxim dia 5, el públic tornarà a acompanyar a l’Agrupació Musical Orba d’Alfafar en el passacarrer que farà pels patis de La Beneficència

La Fireta de Nadal de la Beneficència fa el goig dels més menuts
29/12/2017 -

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València ha programat un “rebombori cultural”, com va anunciar el diputat de Cultura, Xavier Rius, al dir que “enguany hem volgut agafar una paraula tan proactiva com la de rebombori per a descriure un fum d’accions culturals de qualitat, orientades a grans i menuts”.

Des del dia 23 de desembre, el públic infantil acudeix diàriament a la ‘Fireta de Nadal’ instal·lada al pati de la Beneficència. Una fireta amb diferents atraccions per a xiquets d’edats variades, amb un carrusel, jocs i tallers, tots gratuïts, per passar una estona de diversió. A més, poden participar en les activitats que ha programat el Museu de Prehistòria de València baix el lema ‘Un Nadal ple d’històries’, que durà als guerrers de Moixent, de Xian, i altres asteques o vikings durant les animacions lectores a la biblioteca. També, es fan visites comentades a l’exposició ‘L’enigma del vas’ i un taller per desxifrar els secrets que amaga aquest icònic objecte.

D’altra banda, el pròxim dia 5 el públic tornarà a acompanyar a l’Agrupació Musical Orba d’Alfafar en el passacarrer que farà pels patis de La Beneficència. I a banda de la fireta, els xiquets i majors podran gaudir fins al dia 7 de gener, en aquest centre cultural de la Diputació de València, de concerts, teatre, tallers de targetes de Nadal, entre altres.

Els interessats trobaran tota la programació a la web de La Beneficència: http://www.labeneficencia.es/va

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 17 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa