caixa popular

La Fira València comptarà amb una gran varietat de concerts a nivell internacional i local

El cost total de la infraestructura de Concerts Vivers que porta l’Ajuntament és de 153.500 euros

La Fira València comptarà amb una gran varietat de concerts a nivell internacional i local
31/05/2017 -

El Regidor de Cultura Festival, Pere Fuster i el Secretari de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, Sergi Almiñana, han presentat, aquest matí en l’ajuntament de València, el cartell dels concerts per a la Fira València 2017 i el plànol de la distribució dels Jardins de Vivers. L’any passat l’aposta pels concerts de València en la Fira del mes de juliol va funcionar de manera molt positiva i va anar un motor econòmic per a la ciutat, a més d’aquesta forma es fomenta un plat fort com és la cultura en la societat. Fuset apunta que “els concerts són una aposta estratègica, ja que es produeixen just en el període de vacances i per tant cal fomentar l’oci i la cultura, tant per a les persones que es queden en la ciutat com per als turistes, una de les fonts més fortes de l’estiu a València”. Per a enguany destaquen les novetats per les quals han apostat i amb les quals pensen, seran una font d’atracció turística.

En el cartell han destacat la presència de grups internacionals com Llaura Malikian i grups que aposten per la música en valencià com Txarango o Zoo, entre altres. Molts dels artistes vindran acompanyats de teloners. A més, els concerts estaran complementats amb actuacions gratuïtes en el carrer d’altres grups. Unes altres de les novetats presentades en el plànol del recinte per a donar-li un altre enfocament als concerts de Vivers com un festival variat i divers al llarg del mes de juliol serien la ubicació d’una zona amb 950 butaques elevades i homologades a una visió preferent de l’escenari i amb seients individuals per a les actuacions combinades amb cadires, “una altra de les novetats que serà molt bé acollida pel públic que li agrada estar prop de l’escenari, és la instal·lació de gespa artificial en tot el recinte de concerts”, afig Fuset. A més s’ampliarà la zona de mobilitat reduïda amb 62 places, distribuïdes en la zona de graderies amb la capacitat de 18 persones i en la zona de la pista amb capacitat de 44 persones.

Així mateix, es fomentarà la mobilitat sostenible amb un pàrquing per a bicicletes. I en el que convé a la gastronomia, hi haurà una terrassa amb servei de restauració i cocteleria des de les 19:30h fins a la finalització de les actuacions. El Secretari de l’Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana, Sergi Almiñana ha agraït el treball conjunt dels mesos arrere, el qual està portant bons resultats i promou l’avanç del projecte. Tenir la col·laboració per part de la regidoria i els espònsors també ajuda a tenir més possibilitats d’oferir un bon producte a nivell festival. “És un treball en equip que des de l’Associació valorem molt i pensem que és el camí perquè d’alguna manera aquest projecte es convertisca en una referència”, apunte Almiñana. Pel que fa a les diferències amb l’any passat, est és que la venda d’entrades s’ha avançat tres mesos, enguany van eixir a la venda al febrer, i açò ha portat molt bons resultats. A data de 29 de maig 2016 s’havien venut un total de 1.644 entrades, en canvi, en la mateixa data però en 2017 ja s’han venut un total d’11.429 entrades.

Els concerts més destacats per a enguany amb una gran quantitat d’entrades venudes són Llaura Malikian, qui actuarà dos dies per la previsió del sold out, Txarango+Vadebo+Pupil·els, Love of Lesbian i Leiva. A més en el cartell hi ha dies especials com la ‘Festa Reggae Rototom’ el dia 7 de juliol, ‘Concert per les Persones Refugiades’ el 15 de juliol, ‘Nit Grups Valencians’ el 20 de juliol i ‘La Nit Cèltica’ el 20 de juliol.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats