25n
25N
25N

La fira Trovam!, present en la Fira B! de les Illes Balears, a la Fira Mediterrània de Manresa i al Mercat de Música Viva de Vic

La fira Trovam!, present en la Fira B! de les Illes Balears, a la Fira Mediterrània de Manresa i al Mercat de Música Viva de Vic
11/10/2016 -

La fira Trovam! ha estat present els tres darrers caps de setmana en les fires més importants de l’àmbit mediterrani: la Fira B! de les Illes Balears, la Fira Mediterrània de Manresa, i el Mercat de Música Viva de Vic.

La presència del Trovam! s’ha deixat notar en aquestes fires a través de més de 40 ‘Speed Meetings’ (reunions ràpides) amb grups i companyies musicals de Catalunya, Balears i altres comunitats autònomes (Madrid, Aragó, Andalusia, etc.) i de reunions amb els diferents directors i responsables d’aquestes convocatòries, amb la intenció de dinamitzar el sector i crear una aliança de fires mediterrànies que anirà veient la llum al llarg dels pròxims anys.

La idea és que les fires implicades impulsen la creació d’un circuit que permeta l’intercanvi cultural i artístic i ajuden a dinamitzar el sector. Les reunions han tingut lloc amb els responsables de Fira B!, la Fira Mediterrània de Manresa i el director del Mercat de Música Viva de Vic.

Per tercer any consecutiu, en la Fira Mediterrània de Manresa, Trovam! ha tingut també un estand de promoció fruit del conveni de col·laboració entre els dos mercats que ha servit per a donar a conéixer la fira valenciana als professionals i acreditats assistents.

Els responsables d’aquestes fires visitaran Trovam!-Pro Weekend al novembre per a continuar avançant en aquest sentit i reforçar els lligams culturals mediterranis.

Cal recordar que l’Institut Valencià de Cultura és organitzador de Trovam! mitjançant el Pla Estratègic Cultural, ‘Fes Cultura’, amb l’objectiu de visibilitzar el mercat musical valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − deu =