25n
25N
25N

La Filmoteca estrena 'Les amigues de l'Àgata', dins de la programació del Dia Internacional de la Dona

La Filmoteca estrena a València a la sala Berlanga, el dimarts 7 de març, a les 20.00 hores, ‘Les amigues de l’Àgata’ (2015), de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen

La Filmoteca estrena 'Les amigues de l'Àgata', dins de la programació del Dia Internacional de la Dona
06/03/2017 -

La Filmoteca estrena a València a la sala Berlanga, el dimarts 7 de març, a les 20.00 hores, ‘Les amigues de l’Àgata’ (2015), de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen. Emmarcada dins del cicle ‘8 de març: imatges per la igualtat’, organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona, ‘Les amigues de l’Àgata’ serà presentada per la cineasta Giovanna Ribes, com a representant de l’associació de dones cineastes CIMA. La pel·lícula podrà tornar a veure’s el divendres, 10 de març, a les 22.30 hores.

‘Les amigues de l’Àgata’ (2015), de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen, és una reivindicació del paper de la dona en el cine. Finançada per la Universitat Pompeu Fabra i una campanya de finançament col·lectiu, la pel·lícula sorgeix del projecte de final de carrera d’aquestes quatre cineastes catalanes que proposen un retrat d’un grup de xiques de vint anys a través de la mirada d’Àgata durant el seu primer any de carrera: des de la seua vida a Barcelona fins a un viatge a la Costa Brava, en el qual sentirà com es transforma la relació amb les seues amigues d’infància.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + cinc =