25n
25N
25N

La Filmoteca d'Estiu presenta 'Truman' de Cesc Gay

La Filmoteca d'Estiu presenta 'Truman' de Cesc Gay
12/08/2016 -

La Filmoteca d’Estiu presenta hui, a les 22.30 hores, ‘Truman’ (2015), de Cesc Gay. La pel·lícula podrà tornar a veure’s, en el mateix horari, el dissabte 13 i el diumenge 14 d’agost.

Protagonitzada per Ricardo Darín i Javier Cámara, ‘Truman’ conta la història de Julián i Tomás, dos amics de la infància que han arribat a la maduresa, es reuneixen després de molts anys i passen junts uns dies inoblidables, sobretot perquè aquesta trobada serà l’última, el seu comiat. Presentada al Festival de Sant Sebastià on va obtindre el premi al Millor Actor (Ricardo Darín i Javier Cámara), ‘Truman’ va ser la gran guanyadora dels premis Goya en obtindre cinc premis, entre aquests, Millor Pel·lícula, Director i Actor.

La programació de la Filmoteca d’Estiu s’engloba en un marc d’oferta cinematogràfica a l’aire lliure per a la ciutat de València amb el lema ‘Estiu de Cinema’, que conté també la programació de cine del MuVIM i de la Universitat de València per a aquest estiu, dins del pla ‘Fes Cultura’.

La Filmoteca d’Estiu se celebra als jardins del Palau de la Música de València durant el mes d’agost, tots els dies de la setmana, excepte els dimecres. Les projeccions són en versió original amb subtítols i s’inicien a les 22.30 hores. El preu de l’entrada és de 3,50 euros. L’abonament per a deu sessions és de 25 euros.

Organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, a través de l’IVAC, la celebració de la Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions,i la participació de l’Aula de Cine de la Universitat de València en la programació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 12 =