25n
25N
25N

La Filmoteca celebra el Dia Mundial de l'Animació amb la projecció de 'Prime the Animation 4!'

La Filmoteca celebra el Dia Mundial de l'Animació amb la projecció de 'Prime the Animation 4!'
28/10/2016 -

La Filmoteca celebrarà hui, 28 d’octubre, a les 20.00 hores, el Dia Mundial de l’Animació amb la projecció de diversos curtmetratges presentats en la quarta edició del projecte ‘Prime the Animation!’, un programa itinerant, coordinat per la Universitat Politècnica de València, que reuneix una selecció dels millors curtmetratges realitzats per estudiants d’escoles d’animació de diferents països.

‘Prime the Animation!’ és una mostra internacional d’animació d’estudiants que se celebra cada 28 d’octubre per a commemorar el Dia Mundial de l’Animació, organitzat a València conjuntament amb l’Institut Valencià de Cultura, a través de l’IVAC, i el Màster d’Animació de la Universitat Politècnica de València. Encara que va començar sent una mostra xicoteta, cada vegada són més les universitats, escoles i festivals que hi participen.

La mostra pretén crear llaços entre diferents continents perquè el treball realitzat anualment per aquests futurs professionals tinga major visibilitat a través de les escoles, festivals i col·laboradors implicats. A més de la projecció de curts, durant la celebració de l’esdeveniment a València s’organitzen activitats i xarrades per a potenciar les competències dels estudiants en contacte directe amb professionals del sector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + catorze =

museo prehistoria