25n
25N
25N

La FEMP i el Ministeri de Sanitat subvencionen el projecte d'envelliment actiu de l'Ajuntament d'Ontinyent

La FEMP i el Ministeri de Sanitat subvencionen el projecte d'envelliment actiu de l'Ajuntament d'Ontinyent
24/07/2019 -

El projecte d’envelliment actiu de l’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) al marc del Conveni subscrit amb el Ministeri de Sanitat. En concret, s’ha atorgat 5.000€ a l’Ajuntament per tal de seguir desenvolupant aquest projecte dirigit als i les majors de 55 anys.

Aquest programa del consistori es centra en el foment de l’oci esportiu a través de quatre grans eixos (desenvolupament personal en el mig aquàtic i hidroteràpia per a persones majors; ioga; tallers de memòria i altres activitats cognitives; gimnàstica i ball) per tal d’impulsar l’autonomia de les persones majors i la prevenció de malalties a través de l’oci esportiu.

El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, mostrava la seua satisfacció perquè “és un reconeixement a una tasca que venim desenvolupant per tal de millorar la qualitat de vida dels nostres majors” i incidia que “estem ja treballant en la programació de la nova edició que mantindrà les línies mestres que han motivat aquest reconeixement”, assegurava. A més de desenvolupar programes anuals per fomentar l’envelliment actiu entre la ciutadania, l’Ajuntament d’Ontinyent està adherit a la Red Española de Ciudades Saludables (RECS), així com a la “Estrategia de Promoción de la Salud y Prevención en el Sistema Nacional de Salud” i al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana a nivell autonòmic.

Cal recordar que aquestes ajudes de la FEMP i el Ministeri de Sanitat tenen com a objectiu la potenciació de la RECS i la implementació local de l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 6 =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell
paterna