25n
25N
25N

La Federació de Veïns alerta d'un possible cas de maltractament animal

La Federació de Veïns alerta d'un possible cas de maltractament animal
07/12/2016 -

Gossos, gats, conills i fins a pollastres. Aquests són alguns dels animals que han romàs amuntegats i en condicions insalubres en un solar barrat situat en el carrer Salinar.

La Federació de Veïns ha tingut constància d’aquesta situació arran de les queixes dels veïns del carrer, ja que la situació insalubritat del recinte també ha atret un gran nombre de rates, com es veu en este vídeo.

Segons ha explicat el responsable de sanitat de la Federació, Toni Pla, “la Policia ja ha acudit al recinte en alguna ocasió per les denúncies veïnals i ha confiscat els animals, però al cap de poc temps tornen a aparéixer altres diferents”.

Pla ha comentat que segons els veïns de la zona, actualment hi ha gossos, gats i conills i que els animals romanen dies sense cap tipus d’atenció ni de menjar.

Davant aquesta situació, Pla ha traslladat el problema tant a la Policia Local com a la Regidoria de Benestar Animal, comprometent-se en tots dos casos i estudiar el problema i a prendre mesures. Per la seua banda, la Regidoria ja ha sol·licitat començar una recerca per a conéixer les causes.

“Pel bé dels veïns i dels mateixos animals, esperem que l’Ajuntament prenga les mesures oportunes perquè no es produïsquen aquest tipus de situacions”, ha comentat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − dos =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
el puig