caixa popular

La FEBF clausura els cursos de postgrau amb Josef Ajram, Rafael Benavent i Mª José Mira

La FEBF clausura els cursos de postgrau amb Josef Ajram, Rafael Benavent i Mª José Mira
06/10/2017 -

La Fundació d’Estudis Borsaris i Financers ha celebrat l’acte de clausura-obertura dels seus cursos de postgrau que ha comptat amb la presència de socis i patrons de FEFB. La taula ha estat presidida per D. Rafael Benavent Adrián, President del Consell General de Socis de la FEBF, Isabel Giménez, Directora de FEBF i Mª José Mira, Secretària Autonòmica de Model Econòmic i Finançament en la Consellería d’Hisenda i Model Econòmic.

En la seua intervenció, Benavent va destacar l’assistència de socis i patrons, “sense els quals no seria possible la consecució d’objectius d’esta Fundació”. Així mateix, va ressaltar la recompensa a l’esforç realitzat al llarg de l’any per part dels alumnes posant l’accent que “Els alumnes han pogut respirar durant un any acadèmic els valors compartits en esta casa, laboriositat, sacrifici, esforç, responsabilitat, valors personals i humanistes; tots ells els reforçaran i diferenciaran en el seu quefer professional”.

Per la seua banda, en la seua intervenció Isabel Giménez va ressaltar la importància de l’especialització, “És un avantatge competitiu, tant en l’àmbit financer com en el jurídic per als professionals postgraduats”. Així mateix, va assenyalar “la necessitat de l’actualització de coneixements i el reciclatge professional es tornen necessaris, per no dir imprescindibles, en tots els àmbits de treball, però sobretot, en el jurídic i financer”. En este sentit va remarcar que amb la MIFID II els professionals del sector financer han de tenir una certificació europea com els que ofereix la Fundació als seus postgraduats.

Josef Ajram, gestor de la SICAV Josef Ajram, va voler estar present en este dia mitjançant un vídeo en el qual felicitava als graduats i els dirigia alguns consells, “Cal tenir molta paciència, vivim en una societat de la impaciència, estem acostumats a la incertesa”. En canvi, en el món professional cal ser pacients, constants, i cauts”. D’altra banda va destacar, “Si teniu l’habilitat de generar un projecte reeixit que funcione mai obvieu escoltar al mercat per la constant transformació en la qual ens trobem”.

L’acte, que inclou el lliurament de diplomes acreditatius, ha explicat a més amb la participació de Natalia Sastre, alumna del Màster Oficial Assessoria Jurídica d’empreses, qui ha pronunciat unes paraules en representació de tots els seus companys de promoció. En la sessió, també s’han lliurat certificats a l’excel·lència docent i diplomes als tutors de pràctiques dels postgraus. En l’acte de lliurament han participat Esperanza Ferrando, Degana de Dret, Empresa i Ciències Polítiques de la Universitat CEU Cardenal Herrera;Alejandro Ríos, Director Acadèmic del Master Universitari en Assessoria Jurídica d’empreses i Alberto Arrufat, Coordinador Acadèmic d’este mateix (Universitat Catòlica de València).

Per a clausurar, va prendre la paraula Mª José Mira, Secretària Autonòmica, qui va posar de manifest la labor que realitza la FEBF per l’impuls de l’educació Financera i va felicitar amb especial afecte als alumnes amb certificats d’excel·lència.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris