25n
25N
25N

La Fe en el top ten dels millors hospitals d'Espanya

L’Índex d’Excel·lència Hospitalària ho situa en el nové lloc del rànquing

La Fe en el top ten dels millors hospitals d'Espanya
28/12/2017 -

Per primera vegada, l’Hospital La Fe de València entra en el top ten de l’Índex d’Excel·lència Hospitalària (IEH) que, cada any, elabora l’Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada, mitjançant enquestes que es realitzen a un total de 1.750 professionals del sector de la salut en tota Espanya. D’aquesta manera, aquest rànquing mesura l’excel·lència dels hospitals, tant públics, com a privats, en funció dels resultats i l’opinió del personal sanitari.

Però, Quins paràmetres es tenen en compte? El IEH de l’Institut de Coordenades de Governança i Economia entén l’excel·lència com un equilibri entre el servei hospitalari, el benestar i la satisfacció del pacient, la qualitat assistencial, l’atenció personalitzada, la capacitat innovadora i, finalment, l’eficiència de recursos. Així, l’Hospital La Fe ha passat d’ocupar, l’any passat, l’onzé lloc a situar-se en el nové.

D’acord amb els resultats d’aquest informe, els deu hospitals millor valorats, per ordre, serien la Fundació Jiménez Díaz de Madrid, l’Hospital Clinic de Barcelona, l’Hospital La Paz de Madrid, l’Hospital Quirónsalud de Madrid, Hospital Gregorio Marañón de Madrid, Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, Hospital Universitari Clínic San Carlos de Madrid, Hospital Quirónsalud de Barcelona, Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València i, finalment, el Centre Mèdic Teknon de Barcelona.

La Fe de València és l’únic que es troba en el top ten, i que no pertany a les dues comunitats autònomes que lideren aquesta escala (Comunitat de Madrid i Catalunya). I és que aquest hospital no solament és un referent a la Comunitat Valenciana, sinó que, en els últims anys, ha rebut diferents reconeixements per la seua gran labor mèdica, pels seus avanços en l’atenció hospitalària i per la seua reputació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 9 =

bombers
bombers