25n
25N
25N

La Fe i la Associació José Luis Sampedro celebren el Dia del Llibre Infantil i Juvenil en l'àrea de Pediatria

La Fe i la Associació José Luis Sampedro celebren el Dia del Llibre Infantil i Juvenil en l'àrea de Pediatria
04/04/2017 -

L’Hospital Universitari i Politècnic La Fe i l’Associació José Luis Sampedro per la Salut i la Cultura han celebrat el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil amb les i els pacients més joves del centre. Diverses persones de l’associació han acudit a les plantes de Pediatria de l’hospital, incloent-hi les sales d’hospitalització, trasplantaments i psiquiatria infantil i adolescent.

Segons l’edat de cada pacient, el personal voluntari ha regalat diferents edicions del principet en edició bilingüe castellà – anglés, llibres d’aventures, de Bruixetes, de la col·lecció Gus i Ben.

El Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil es commemora anualment el 2 d’abril en homenatge al naixement de l’escriptor danés Hans Christian Andersen, autor de coneguts contes per a xiquets com L’aneguet lleig, La sireneta o El soldadet de plom. El seu objectiu és promocionar els bons llibres infantils i juvenils, de manera que augmente l’índex lector entre els més joves.

Cada any, una secció nacional de l’Internacional Board on Books for Young People (IBBY) té l’oportunitat de ser la patrocinadora internacional d’aquesta efemèride i selecciona a un escriptor o una o escriptora i a un il·lustrador o una o il·lustradora de reconeixement del seu país perquè elaboren el missatge dirigit a la infància, al costat d’un cartell que es distribueixen per tot el món. En la commemoració d’enguany 2017, IBBY ha seleccionat Rússia com el país destacat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + sis =

museo prehistoria