25n
25N
25N

La Falla Sant Antoni i Adjacents de Paiporta demana disculpes públicament

08/03/2017 -

La falla Sant Antoni i adjacents de Paiporta davant els fets succeïts en la Cavalcada del Ninot del passat dia 4 vol disculpar-se públicament per l’ocorregut i lamentar que el que pretenien ser una actuació merament irònica i en clau d’humor haja pogut molestar i ferir la sensibilitat de veïns de la població.

Mai va estar en la intenció d’aquesta falla ferir a ningú ni menysprear, ni manipular a ningú i mai pensem que es pogueren prendre de debò les coses i expressions que es feien i deien en la citada Cavalcada. Sens dubte es va interpretar malament el to de la nostra actuació i ho lamentem profundament.

Posem igual que a l’Ajuntament de Paiporta el dossier de la nostra cavalcada a la disposició de qualsevol Paiportí que ho desitge perquè valore aquesta Cavalcada vaig acordar a l’essència de les falles amb independència.

Pensem que el món faller sempre ha treballat per a unir a tots per sobre de qualsevol diferència, en pro de l’harmonia, la tolerància i la convivència pacífica entre tots, i si alguna de les nostres actuacions ha pogut motivar o fer pensar el contrari, l’única cosa que podem dir és que ho lamentem i que procurarem que en el futur no torne a ocórrer.

Reiterem com a falla el nostre total respecte a les institucions i autoritats de la nostra nació, i, com no pot ser d’una altra manera, el nostre rebuig a qualsevol idea violenta o intolerant i el nostre ferm compromís amb el règim constitucional que ens ha donat una llarga etapa de convivència pacífica.

Finalitzem lamentant el malestar que s’haja pogut causar, demanant de nou disculpes per açò i expressant la nostra intenció de treballar amb tot el poble per fer les millors falles possibles l’any en què justament s’ha reconegut a aquesta festa com a patrimoni de la humanitat.

És la nostra intenció fer públic aquest comunicat entre la població i dirigir-ho a l’Ajuntament de Paiporta perquè li done la difusió que considere pertinent.

President de Sant Antoni en Facebook

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria