caixa popular

La falla Ramón y Cajal celebra el 50 aniversari

La falla Ramón y Cajal celebra el 50 aniversari
12/02/2018 -

La falla Ramón y Cajal va celebrar dissabte l’acte central del seu 50 aniversari amb una gala a l’Auditori de Paiporta, i divendres, com a aperitiu, es va inaugurar una exposició en què es fa un repàs al mig segle de vida de la comissió

La vesprada de divendres, el casal de la falla Ramón y Cajal va acollir la inauguració de l’exposició de fotografies commemoratives del seu 50 aniversari; un acte on acudiren fallers i falleres de totes les èpoques, les falleres majors de Torrent, M. Jesús Rincón i Alexia Manzano, així com el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, i l’alcalde Jesús Ros, el qual va tindre paraules d’afecte i d’enhorabona per a tots els fallers i falleres que, amb la seua participació, han fet gran la comissió i, en general, la festa de les falles a la ciutat.

Dissabte de vesprada va tindre lloc l’acte central de l’aniversari, un moment emotiu en què es va recordar tots els que no han pogut arribar a viure este aniversari, però que mereixen tot el reconeixement pel seu treball incansable. A continuació, els presidents i les falleres majors pujaren a l’escenari per a rebre la insígnia de la falla i la commemorativa del 50 aniversari.

A més, abans de donar pas a les falleres majors de cada dècada, Pascual Andreu va cantar una cançó representativa de cada època. Finalment, un sopar de germanor va posar el punt final a este intens cap de setmana de celebració.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + deu =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris