25n
Orgull
Orgull

La Falla Náquera -Lauri Volpi presenta el seu VIII Calendari Solidari a benefici d'Asperger València

La Falla Náquera -Lauri Volpi presenta el seu VIII Calendari Solidari a benefici d'Asperger València
13/09/2016 -

La campanya d’acció social “Ara mes que mai” (AMQM) que, al llarg de l’any, du a terme la Falla Náquera Lauri Volpi va començar un nou exercici, dissabte passat 10 de setembre, amb el primer acte del curs: la presentació del Calendari Solidari que la comissió ha confeccionat per octau any consecutiu i la recaptació de la qual anirà, íntegrament destinada enguany a l’Associació Asperger València.

L’acte de presentació de l’almanac per a 2017 va comptar amb la presència de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Falles, Estefanía Ballesters, el regidor de Festes, Manuel Pérez Menero, la regidora de Servicis Socials, Olga Camps i els regidors José Camarilles i Adrián Yuste. L’elaboració d’este calendari ha sigut possible gràcies a la col·laboració desinteressada de més de 100 components de la comissió infantil, els quals van posar per a l’objectiu del fotògraf Juan Díaz Loaso, qui també va prestar el seu treball de manera voluntària. Així els xiquets i xiquetes de la Falla són els models que il·lustren l’almanac, junt amb xiquets i xiquetes de l’associació Asperger.

Dos dels moments més emotius de la presentació van ser el visionat del vídeo del making off del calendari i, per descomptat, el moment en què els màxims representants de la Falla Náquera Lauri Volpi, van descobrir el nou calendari.

Els calendaris tenen un preu de 3,50 euros i per a poder adquirir-los cal posar-se en contacte amb la comissió en el correu electrònic fallanaqueralaurivolpi@hotmail.com o en les seues xarxes socials, Facebook i Twitter.

L’Associació Asperger València té com a objectiu donar a conéixer la malaltia entre els professionals de la salut, l’educació i la psicologia, així com servir de referència i punt de trobada a totes les institucions públiques i privades que tenen relació amb la Síndrome d’Asperger.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 15 =