25n
25N
25N

La façana de l'Ajuntament de Burjassot comptarà amb nova il·luminació

La façana de l'Ajuntament de Burjassot comptarà amb nova il·luminació
08/03/2021 -

Dins de les accions de reducció d’energia, consum i contaminació lumínica, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Pérez Menero, i comptant amb el treball de la Brigada Municipal d’Obres, procedirà a la renovació de la il·luminació de la façana de la Casa Consistorial.

A causa de la seua antiguitat i a diferents problemes tècnics que s’han detectat, aquesta il·luminació es renovarà i passarà a ser de Led, amb el consegüent estalvi d’energia i de consum. Aquest canvi de lluminàries també suposarà un canvi important per a la façana, ja que, el nou dispositiu que s’instal·larà compta amb canvis d’intensitat, colors i franges.

Així, en el cas que siga factible i per a poder commemorar qualsevol data destacada per al municipi, la façana podrà canviar la seua llum de color, com a suport al dia que se celebre.

La façana comptarà, com es pot veure a la foto que s’adjunta a aquesta notícia, amb dues zones il·luminades que destacaran la part alta d’aquesta. Està previst que la nova il·luminació estiga instal·lada a la fi de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − tretze =