25n
Orgull
Orgull

L’Escola d’Adults de Sedaví aconsegueix que vint-i-dos persones de l’alumnat obtinguen el graduat en secundària

Quinze alumnes de primer nivell de secundària promocionen a segon nivell

L’Escola d’Adults de Sedaví aconsegueix que vint-i-dos persones de l’alumnat obtinguen el graduat en secundària
12/07/2021 -

L’Escola d’Adults de Sedaví malgrat un curs atípic a causa de les circumstàncies sanitàries, provocades per la covid-19, ha aconseguit uns magnífics resultats acadèmics després que vint-i-dos persones de l’alumnat hagen obtingut el Graduat de Secundària entre avaluació final i extraordinària.

D’elles, set continuaran estudiant cicles formatius i un accés a la universitat. Cinc continuen treballant, si bé en les seues empreses els requerien la titulació per a continuar desenvolupant les seues funcions, i dues han trobat treball gràcies a obtenir la titulació, sent els millors expedients els de Mª Dolores Martínez García i Javier Egea Jurado. D’altra banda, quinze alumnes de primer nivell de secundària promocionaran a segon nivell.

El professorat del centre està molt satisfet pels resultats obtinguts i la directora del centre Mª José Gimeno, vol donar les gràcies pel seu treball a l’equip docent de secundària format per Josefa Cebrián, Raquel Pascual, Diana Gamón, Fernando Navío i Lidia Vilanova; així com destacar l’esforç de l’alumnat en la consecució dels objectius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 20 =