25n
Orgull
Orgull

L’Escola d’Estiu de Catarroja es converteix al juliol i agost en una gran proposta d'oci

L’activitat torna a prolongar-se durant el mes d’agost ateses les necessitats de les famílies de Catarroja

L’Escola d’Estiu de Catarroja es converteix al juliol i agost en una gran proposta d'oci
29/07/2021 -

L’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, valora de manera positiva el primer mes de l’Escola d’Estiu. Aquesta activitat s’ha tornat a convertir en una alternativa d’oci per als joves i una ajuda perquè les famílies puguen conciliar durant les vacances escolars. L’activitat que s’ha desenvolupat durant el mes de juliol tindrà continuïtat, un any més, durant agost, atesa la demanda de la ciutadania.

“Un any més hem apostat per celebrar l’activitat també durant el mes d’agost. Atenem les necessitats d’oci de la joventut durant aquestes setmanes de descans vacacional i al mateix temps obrim una porta a les famílies perquè puguen conciliar durant aquests mesos estiuencs, amb la confiança que les seues filles i fills estan en un entorn segur”, conclou Verdeguer.

Referent a la participació d’enguany, la segona setmana de l’activitat ha sigut la que ha comptat amb un major número amb més de 500 assistents, encara que la mitjana durant tot aquest mes ha fregat aquesta xifra. Durant el mes d’agost la mitjana disminueix fins als 50/60 alumnes que gaudiran de l’Escola d’Estiu durant el que resta d’estiu.

L’Escola d’Estiu està dirigida a la infància de la localitat que es trobe cursant Educació Infantil de 2n cicle fins a 6é de Primària o que els progenitors o tutoria legal tinguen el seu lloc de treball a Catarroja. L’activitat compta amb un horari de 9 a 14 hores en tots els centres d’educació infantil i primària públics de la localitat, sempre que hi haja una demanda mínima per cada centre de 90 participants per setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − sis =