25n
25N
25N

L’Escola de Pasqua torna a Catarroja com alternativa d’oci segur durant els dies no lectius

L’Escola de Pasqua torna a Catarroja com alternativa d’oci segur durant els dies no lectius
06/04/2021 -

Aquest dimarts 6 d’abril ha començat l’Escola de Pasqua al centre l’EPA Esteve Paulizé. L’activitat tindrà lloc durant tota la semana amb horari de 9 a 14 hores on els xiquets i xiquetes de Catarroja podran gaudir d’una àmplia oferta d’oci cultural i social a més d’ajudar a les famílies per a poder conciliar la vida laboral i la vida familiar davant el tancament, per vacances, dels centres docents.

“Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Catarroja, estem contents de poder reprendre aquesta iniciativa. D’altra banda, ja podem dir que estem en procés de licitació per a pròximes escoles vacacionals (Estiu i Nadal) en les quals tenim previsió d’augmentar el nombre de places i millorar el servei, així com un increment del pressupost destinat a activitats d’aquestes futures escoles vacacionals”, ha assenyalat Miquel Verdeguer, regidor de Joventut.

L’Escola de Pasqua és un espai segur, en el qual s’han pres totes les mesures sanitàries, per tal que els més menuts puguen gaudir de forma segura de les activitats, i per la tranquil·litat de les seues famílies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =