25n
Orgull
Orgull

L’Escola de Feminisme de Catarroja renova la seua imatge en una aposta per continuar oferint un missatge d'igualtat

Tots els últims dimecres de mes la Escola de Feminisme porta a Catarroja a les ponents més destacades al Teatre Auditori

L’Escola de Feminisme de Catarroja renova la seua imatge en una aposta per continuar oferint un missatge d'igualtat
08/07/2021 -

L’Escola de Feminisme s’ha convertit en un imprescindible dins de la programació de l’Ajuntament de Catarroja. Cada mes, des de la regidoria d’Igualtat, es treballa en un tema de rellevància i es convida a una ponent de prestigi perquè, l’últim dimecres de mes, puga exposar davant el públic els seus coneixements en aquest camp. Ara, coincidint amb la recuperació presencial de la xarrades, se li vol donar un nou impuls amb una nova imatge dissenyada per Convoi que es va presentar en la darrera Escola de Feminisme celebrada el 30 de juny i inclosa dins del programa de la I Setmana de l’Orgull.

“La Escola de Feminisme és fruit del gran esforç del nostre equip d’Igualtat i un eix fonamental de les polítiques del nostre govern darrere de visibilitzar els drets de la dona. Hem de blindar tots els avanços aconseguits en aquest camp davant els intents de l’extrema dreta, rància i casposa que vol acabar amb anys de lluita”, explica Beatriz Sierra, regidora d’Igualtat.

“D’altra banda, també volíem dotar d’una imatge pròpia a nostra Escola de Feminisme, que és referència en polítiques d’igualtat a la comarca i que no va parar durant la pandèmia. En els mesos de reclusió vam oferir des del nostre canal de Youtube totes les xarrades. Un canal en el qual ara estem també emetent les últimes cites presencials. Una mostra de l’interés d’aquestes és que, setmana a setmana, són continguts molt seguits en aquesta xarxa social”, conclou Beatriz Sierra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + tres =