25n
Orgull
Orgull

L´Emshi instal·la a Massanassa una presa d'emergència d'aigua que assegura el subministrament en cas d'avaria en la canonada principal

L’actuació s’emmarca en la primera fase del pla de l’entitat metropolitana per a dotar de derivacions d’emergència a deu municipis de l’Horta

L´Emshi instal·la a Massanassa una presa d'emergència d'aigua que assegura el subministrament en cas d'avaria en la canonada principal
09/07/2021 -

La Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (EMSHI), ha instal·lat una presa d’emergència d’aigua en el municipi de Massanassa, la qual cosa duplica les garanties del servei en cas d’avaria en la canonada principal. Els treballs es van iniciar i van completar ahir i es van culminar en menys hores de les previstes al principi.

Amb aquesta segona presa, l´Emshi assegura el proveïment d’aigua potable en alta als veïns i les veïnes d’aquesta localitat de la comarca de l’Horta, ja que a partir d’ara Massanassa podrà rebre aigua per dos punts. Durant la intervenció també es va deixar preparada la derivació d’Alfafar, encara que no està integrada encara en el sistema.

Aquesta actuació s’emmarca dins del pla que està duent a terme l´Emshi per a dotar de derivacions d’emergència als municipis que comptaven amb una sola presa i la instal·lació de la qual és coherent amb el reforç del proveïment, d’acord amb l’estructura de la xarxa.

“En l´Emshi tenim un pla estratègic en matèria de seguretat, ja que subministrem aigua potable i la nostra missió és garantir el funcionament de la xarxa perquè no es veja afectat el servei”, ha manifestat la presidenta de l´Emshi, Elisa Valía.

El primer municipi en el qual es va instal·lar la segona presa va ser Albal, la derivació d’emergència de la qual va quedar integrada en la xarxa bàsica de proveïment a mitjan passat mes de juny. Alfara del Patriarca, Alfafar, Benetússer, Burjassot, Catarroja, Moncada, Paiporta i Picanya també estan inclosos en aquest pla, igual que Massanassa.

L´Emshi inverteix 1.390.000 euros en aquesta primera fase, que inclou aqueixes deu poblacions de la comarca de l’Horta, i que en total beneficiarà directament a prop de 177.000 habitants. La previsió és que a aquesta primera fase li seguisca una segona en la qual s’ampliarà el nombre de municipis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 9 =