25n
25N
25N

La diputada de Teatres cerca potenciar la distribució de les produccions pròpies

La vicepresidenta quarta de la Diputació de València i Diputada delegada d’Inclusió Social, Teatres i Memòria Històrica, Rosa Pérez Garijo, es va reunir ahir amb el Diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, amb l’objectiu d’establir vies de col·laboració i, especialment, de potenciar la distribució de les produccions pròpies

La diputada de Teatres cerca potenciar la distribució de les produccions pròpies
08/03/2017 -

Les principals demandes que va realitzar el sector de les arts escèniques a Rosa Pérez Garijo quan va arribar a la Delegació d’Inclusió Social, Teatres i Memòria Històrica de la Diputació de València, van ser més producció pròpia i millor distribució de la mateixa.

Respecte a la primera, la vicepresidenta quarta va decidir passar d’una sola producció del Teatre Escalante a tres per temporada i sobre la segona, l’any passat es va organitzar per primera vegada una gira pels teatres i auditoris públics de la província de l’espectacle “El Geperut de Notre Dame” de la companyia Bambalina. No obstant açò, Pérez Garijo és conscient del potencial que alberguen les produccions de la corporació provincial, ja que la seua gran qualitat (i el seu gran format) les converteix en ideals per a ser programades en sales de gestió pública, dins i fora de la província.

Amb l’objectiu d’establir vies de col·laboració i, especialment, de potenciar la distribució de les produccions pròpies, la Diputada de Teatres es va reunir ahir amb el Diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juan José Puigcorbé. En la trobada, que van mantenir en la ciutat de Barcelona, es van explorar diverses vies perquè les obres produïdes pel Teatre Escalante giren per Catalunya.

Per a Pérez Garijo, “el fet d’intentar crear sinèrgies entre les diferents institucions públiques del nostre territori i d’altres territoris amb els quals compartim llaços culturals, és rabiosament positiu. De fet, anem a continuar treballant en aquesta línia”. I ha prosseguit: “El nostre pròxim objectiu és temptejar a les diputacions de Castelló i Alacant per a intentar generar un diàleg institucional que redunde en benefici de les arts escèniques, de la cultura i de tots els valencians i valencianes”, ha conclòs la diputada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 10 =

museo prehistoria
museo prehistoria