25n
25N
25N

La Diputació ultima un conveni amb Lanzadera per a gestionar i retindre el talent d’emprenedors jóvens

El diputat de l’Àrea de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, es reuneix amb el conseller delegat de Lanzadera, Javier Giménez, i la seua directora de projectes, Marta Nogueras, per a establir una línia de treball conjunta

La Diputació ultima un conveni amb Lanzadera per a gestionar i retindre el talent d’emprenedors jóvens
14/11/2016 -

La Diputació de València ultima els detalls d’un conveni amb Lanzadera per a facilitar als emprenedors jóvens espais de formació i per a emprendre, la internacionalització dels seus plans de negoci i la busca de finançament europeu. El diputat de l’Àrea de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, s’ha reunit amb el conseller delegat de Lanzadera, Javier Giménez, i la seua directora de projectes, Marta Nogueras, en la seu de l’acceleradora d’empreses, en la Marina Reial Joan Carles I, per a establir una línia de treball conjunta. Aquesta reunió s’ha produït després d’uns quants contactes entre la Diputació i Lanzadera.

«El talent de la província s’està perdent i hi ha molt bones idees. Hi ha molts jóvens que desconeixen l’existència de possibilitats de finançament, per exemple amb projectes europeus. En açò podem ajudar-los», ha dit el diputat de l’Àrea de Projectes Europeus, qui també ha destacat el Programa de Gestió i Retorn del Talent de la Diputació, amb el qual es treballa per a donar suport als jóvens i aconseguir que tinguen un espai on créixer professionalment.

«El conveni respon a un interés mutu: d’una banda, fer arribar el programa de Lanzadera a tots els racons de la província; d’una altra, que tots els projectes de la província tinguen l’oportunitat de tirar endavant, que qui decidisca emprendre puga fer-ho i que es perden bones idees pel camí» —ha puntualitzat Bartolomé Nofuentes.

El futur conveni preveu la constitució d’una mesa de treball estable, amb representants de la institució provincial i Lanzadera per a crear un programa d’activitats que treballen en aquesta línia. D’aquesta manera, l’acceleradora d’empreses s’encarregarà de seleccionar els projectes incubats que es presentaran a les convocatòries de finançament de la Unió Europea.

Per la seua banda, a la Diputació de València li correspondrà casar els treballs amb les convocatòries europees i buscar socis i consorcis per a fer realitat els projectes en l’àmbit europeu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − un =