25n
25N
25N

La Diputació trasllada als municipis valencians els actes de celebració del Dia de les Dones

Entre les pròximes accions en matèria d’equitat de gènere destaquen l’aprovació, aquest mes de març, del Pla d’Igualtat i cursos dirigits a personal tècnic i polític

La Diputació trasllada als municipis valencians els actes de celebració del Dia de les Dones
03/03/2017 -

Els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones es traslladen a diferents municipis de la província. És la principal línia que manté la Diputació de València amb motiu de la celebració del 8 de març. “Es tracta d’una aposta que mantenim enguany, la de fer partícips a tots els municipis valencians de les activitats programades”, ha assenyalat la diputada d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García.

Al llarg d’una setmana, la Corporació provincial ha programat accions a Xàtiva, Favara, Albalat dels Sorells i València, combinant xarrades i conferències amb espectacles i exposicions. “Com a institució apostem per la defensa dels drets de les dones, per la Igualtat real. Bona prova d’açò són totes les activitats que s’han organitzat des d’aquest equip de Govern”, ha assegurat Isabel García.

El dilluns 6 de març s’inaugura l’exposició ‘Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps’, un acte en el qual hi haurà un espectacle de lectura dramatitzada i acompanyament de guitarra, en el qual en paraules de la diputada “es pretén posar en valor la creativitat de les dones dins de la Igualtat”. El 7 de març s’han organitzat xarrades sobre violència de gènere per als alumnes d’entre 9 i 12 anys del Col·legi Félix Olmos de Favara.

L’agenda d’actes preparada per la institució provincial continua el 8 de març amb l’espectacle-conferència ‘Clownferencia Dona, Vida i Riure’, en l’Espai Cultural de l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells; i culmina el divendres 10, en el jardí Botànic de València, amb la conferència de l’escriptora algeriana Wassyla Tamzali sota el títol ‘El burka com a excusa, no és religió, és política’, acte estrella dins de les activitats previstes en la programació de la Corporació.

D’aquesta manera, la Diputació de València mostra el seu compromís amb la Igualtat de gènere entre dones i homes, una de les línies estratègiques del nou equip de Govern de la institució provincial, que porta treballant des de l’inici de la legislatura en la promoció d’accions que afavorisquen l’equitat. Entre les seues pròximes accions, destaquen l’aprovació aquest mes de març del Pla d’Igualtat, així com la realització de cursos dirigits a personal tècnic i polític en aquesta matèria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 1 =