25n
25N
25N

La Diputació subvencionarà amb 45.000 euros l’accessibilitat del llit del Túria al seu pas per Bugarra

L’Ajuntament del municipi té com a objectiu posar en valor els llocs d’interés de la zona i crear un itinerari turístic per a persones amb discapacitat

La Diputació subvencionarà amb 45.000 euros l’accessibilitat del llit del Túria al seu pas per Bugarra
12/03/2017 -

La diputada de Benestar Social, Salut i Educació, Mercedes Berenguer, s’ha reunit aquest dissabte amb l’Associació de Dones de Bugarra, en el marc de les activitats organitzades per la institució provincial amb motiu de la celebració del 8 de març. “Hem de seguir en contacte amb els col·lectius sobre conciliació i coresponsabilitat perquè la Igualtat entre homes i dones siga real”.

Una visita que la diputada ha aprofitat per anunciar al municipi una subvenció de 45.000 euros per a l’adequació del llit del riu Túria, al seu pas per Bugarra, per a la creació d’un itinerari turístic-accessible. “La Corporació continua assistint als municipis més xicotets, ajudant-los en la mesura del possible, i més en una qüestió tan transcendent com la preservació del medi ambient”, ha assenyalat Mercedes Berenguer.

El Túria constitueix l’eix vertebrador del terme municipal de Bugarra, a més d’un dels principals recursos amb els quals compta la localitat per al seu desenvolupament turístic. L’Ajuntament té com a objectiu dur a terme una sèrie d’actuacions a l’entorn del riu que possibilite el seu ús i gaudi, sense perjudicar la vulnerabilitat de la seua ribera, posant en valor els llocs d’interés de la zona i creant un itinerari accessible per a persones amb discapacitat.

D’aquesta manera, es pretén dissenyar un recorregut que discórrega per ambdues marges del riu i que connecte l’aparcament amb els principals enclavaments del llit, dotant a la travessia dels corresponents complements que milloren el seu ús públic, com a passamans, senyalització direccional, informativa i interpretativa, bancs i taules. Així mateix, la intenció és posar en valor els principals elements de l’entorn, com una passarel·la de fusta al costat de la central hidroelèctrica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =