caixa popular

La Diputació subvenciona l'acolliment a València de 28 xiquets sahrauís

Vacances en Pau està destinat a la sensibilització i solidaritat amb els sahrauís residents en els campaments de refugiats de Tinduf, en el sud-oest d’Algèria

La Diputació subvenciona l'acolliment a València de 28 xiquets sahrauís
30/06/2017 -

A més de les altes temperatures de l’estiu, Vacances en Pau pretén allunyar a 150 xiquets sahrauís de les dificultats que viuen diàriament en els camps de refugiats de Tinduf, en el sud-oest d’Algèria. La Diputació de València ha signat un conveni de col·laboració per a finançar, amb 19.165 euros, les despeses de desplaçament i segur dels 28 xiquets sahrauís acollits en la província.

El projecte signat pel president de la corporació, Jorge Rodríguez, i el diputat de Cooperació, Emili Altur, està destinat a l’acolliment temporal de menors víctimes del conflicte sahrauí. Vacances en Pau pretén oferir als xicotets un període de descans i desenvolupament personal en la llar de famílies de la Comunitat, així com promoure la tolerància i interculturalitat entre la societat sahrauí i valenciana.

Cada any, aquest programa s’organitza per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià. L’organització duu a terme un seguiment personal dels menuts, la salut en la qual es troben així com les necessitats afectives i la integració en la seua nova família.

La Corporació provincial finançarà el viatge i el segur dels menors acollits en famílies de la província de València. Així mateix, l’ajuda inclou la dotació d’una borsa d’equipatge i les despeses de gestió de l’organització, així com dels monitors que acompanyaran als menors durant les activitats lúdiques organitzades.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 15 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris