25n
25N
25N

La Diputació reforça Castelló com a escenari esportiu en la XX Gala de l'Esport Provincial

La Diputació reforça Castelló com a escenari esportiu en la XX Gala de l'Esport Provincial
03/11/2016 -

La Diputació de Castelló aprofitarà la XX Gala de l’Esport Provincial que se celebrarà en l’Hotel Luz de Castelló el pròxim dia 25 per a consolidar la marca Castelló Escenari Esportiu. Ho farà a través del nou guardó #CSescenarioDeportivo que, a partir d’aquesta edició, reconeixerà anualment a aquella institució o club que a través de l’organització d’esdeveniments esportius promociona la província tant a través nacional o internacional i que en el seu primer lliurament ha recaigut sobre el club Marató i Mitja.

Així ho ha anunciat el diputat d’Esports, Luis Martínez, durant la gala de presentació d’un certamen que, per primera vegada, “reconeixerà l’aposta de la Diputació, i dels clubs esportius de la província, per fer de l’esport un reclam de primer nivell per a la nostra província. Castelló és un escenari esportiu de primer nivell nacional i internacional pel seu clima, orografia i instal·lacions però també per l’excel·lent treball d’organització que realitzen els clubs i entitats de la província”.

Cal ressaltar que el club esportiu Marató i Mitja fa possible de la mà del Govern provincial que tots els anys Castelló reba a milers d’esportistes procedents de tot el panorama nacional i internacional amb motiu de la ultratrail Penyagolosa Trails CSP i la Marató i Mitja. A més, el treball conjunt de Diputació i club ha possibilitat que Castelló siga seu del mundial d’Ultra trail 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 16 =