caixa popular

La Diputació promou la cooperació entre administracions per a guanyar eficàcia en polítiques de salut pública

La diputada de Benestar Social es reuneix amb l’oficina depenent de Conselleria per a coordinar agendes i traçar un full de ruta conjunt en programes d’envelliment actiu, esport i nutrició

La Diputació promou la cooperació entre administracions per a guanyar eficàcia en polítiques de salut pública
21/06/2017 -

La Corporació provincial torna a fer gala de mecanismes de cooperació per a guanyar eficàcia en les polítiques públiques. La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha mantingut una reunió amb representants de l’Oficina Valenciana d’Acció Comunitària per a la Salut (OVACS) per a traçar un full de ruta conjunt i optimitzar el sistema sanitari de la Comunitat Valenciana.

“És necessària la unió entre administracions per a potenciar la vida activa i saludable dels nostres veïns i veïnes”, ha assenyalat Berenguer. Per a açò, la diputada ha tractat amb els portaveus de la institució, dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, les línies estratègiques basades en el foment de l’esport, la nutrició i l’envelliment actiu, entre uns altres.

Ambdues administracions s’han compromès a sumar esforços per a optimitzar els seus recursos i coordinar agendes. Durant la reunió, Joan J. Paredes i Carbonell, subdirector general de Promoció de Salut i Prevenció, i Elena Pérez Sanz, coordinadora de OVACS, han presentat a la diputada les activitats en matèria de salut local que estan desenvolupant. Una d’elles és l’organització de cursos per a professionals sanitaris i dels ajuntaments, un programa experimental perquè els tècnics municipals es formen en matèria de salut local.

 

Els xiquets aprenen a fer la compra

Una de les línies d’actuació que es duen a terme des de l’àrea de Benestar és la formació en els col·legis de la provincia, perquè els xiquets reconeguen la importància d’una bona alimentació i el consum de fruites i verdures. Així mateix, Berenguer ha recordat el calendari de fruites de temporada i el conte de la Gallina Ecolina, que desenvolupen juntament amb la Unió de Llauradors i Ramaders, com a exemples de bones pràctiques.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + dos =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris