caixa popular

La Diputació participa en una trobada per a visibilizar la diversitat sexual en els cossos de policia

Mercedes Berenguer: “El món local és l’escenari més adequat per a promoure polítiques de resolució de conflictes, per la seua proximitat a la ciutadania”

La Diputació participa en una trobada per a visibilizar la diversitat sexual en els cossos de policia
02/07/2017 -

“Els cossos de policia tenen la responsabilitat professional de crear fòrums de debat sobre la diversitat sexual”, ha manifestat el policia local Ernest Gómez. Sobre aquest assumpte s’ha basat el simposi Seguretat Ciutadana, Diversitat i Drets de Convivència, en el qual ha participat la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer.

“La Diputació de València està compromesa juntament amb els ajuntaments a impulsar el respecte i benestar de tots els col·lectius”, ha iniciat la seua intervenció la diputada. “El món local és l’escenari més adequat per a promoure polítiques de resolució de conflictes, per la seua proximitat a la ciutadania”, ha afegit Berenguer, a més de ressaltar els programes de formació i sensibilització duts a terme per la Corporació provincial.

La trobada, organitzada en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, ha comptat amb la implicació de polítics, acadèmics i activistes del col·lectiu LGTB. Els objectius principals han sigut visibilizar la diversitat dins dels cossos de policia, garantir els seus drets i discutir sobre com eradicar les accions de discriminació.

Durant l’acte d’inauguració han intervingut, a més de la diputada, Miguel Requena, vicedegà de la facultat; Isabel Lozano, regidora d’Igualtat de l’ajuntament de València, María Dolores Jimenez, regidora de l’ajuntament de València, i Roser Maestro, regidora del consistori de Sagunt.

Així mateix, l’esdeveniment ha sigut organitzat per l’Associació de Policies Gais i Lesbianes (Gaylespol) de València a través del seu coordinador, Ernest Gómez, i el Vicedeganat de la facultat de Geografia i Història.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats